Facebook oldaldoboz

KOMMENTSAROK

2015.04.22. 09:36

Májusban jöhet a mosógéppályázat?

Május végére írta ki a kormány az új mosógépcsere pályázatot, melyben a régi és elhasznált készülékekre biztosít cserét az állam.

20e85f690d101568a1a90891467dea55.jpg

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium a múlt héten lezajlott Construmán jelentette be a tervezetet, melyet hasonlóképen terveznek kivitelezni mint a tavaly év végén megvalósult hűtőgépcsere pályázat.

A hűtőgépcsere pályázatot sikeresnek mondhatjuk, mert 15 812 pályázó kaphatta meg a támogatást

A mostani pályázatra jelentkezés is kizárólag interneten keresztül lesz lehetséges. Azt nem tudni, hogy a pályázatra regisztrálók ezreit a rendszer hogy kezeli, mert a hűtőgépcsere alkalmával akadtak fennakadások. A regisztrációs űrlap sokszor lefagyott, nem volt elérhető, a szerver elérte az erőforrás limitet és napokig offline volt az oldal.

A pályázatot megnyerő jelentkezők minimum 50 ezer forint értékben kaphatnak új készüléket, hasonlóan a hűtőgépcsere programban meghirdetett kerethez.

Érdekes azonban, hogy a pályázat kiírására egy új céget alapítottak, a korábban ÉMI Nonprofit Kft. helyét a Nemzeti Fejlesztési és Stratégiai Intézet (NFSI) Kft. vette át. A leendő pályázat webcíme a nfsi.hu, melyet már beregisztráltak a magyar domain szolgáltatónál, ám tartalmat még nem töltöttek fel.

Forrás: VGF Szaklap

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vgfotthon.blog.hu/api/trackback/id/tr477388422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása