Facebook oldaldoboz

KOMMENTSAROK

2015.04.27. 11:16

Radiátorok a XXI. században

A radiátorok legtöbbször hegesztett acélcsövekből, vagy különböző zártszerelvényekből készülnek, ám korunk technológiai kialakításának köszönhetően modern és dizájnos külsőt varázsolhatunk a sokszor unalmas és egyszínű fűtőtesteinkből.

szobai02.jpg

A következő bejegyzésben összegyűjtöttem néhány figyelemfelkeltő megoldást felhasználási területük szerint kategorizálva azokat.

Törölközőszárító radiátorok

Felhasználási helyük általában a fürdőszoba, de sűrűn találkozhatunk vele konyhákban vagy gardróbokban is. Gyakori kifogás lehet esetükben, hogy hasznos a kialakítása, de fűtőteljesítménye elmarad testvéreiétől. Több gyártó is próbálta megnövelni fűtőképességét különböző technikával több-kevesebb sikerrel.

torolkozo03.jpg

torolkozo02.jpg

A dolog szépséghibája vagy épp velejárója ezeknek a megoldásoknak az, hogy egyedi megjelenésükért sokkal több pénzt kell fizetni mint egy átlagos háztartásban megtalálható törölközőszárító radiátorért.

torolkozo01.jpg

További infó.

Szobai radiátor

A leginkább elterjedt fajtája. Ezt használhatjuk otthon, irodákban és bármilyen üzlethelységben is. A radiátorok között ez a típus rendelkezik a legnagyobb fűtőteljesítménnyel.

szobai04.jpg

szobai03.jpg

Mivel ez a legismertebb fajtája a radiátoroknak, ezért ezeknek a kivitelezésének lehetősége a legszélesebb. Általában a vendégek/ügyfelek ezt a fűtőtestet látják a legtöbbször, így érdemes meggondolni a test formáját a beszerelés során.

szobai02.jpg

Higiénia radiátor

Ezt a fajtát az ismerhetjük legkevésbé. Ilyen megoldásokat olyan helyre telepítjük, ahol fontos lehet a higiénia. Javasolt felhasználási területek: kórházak, rendelők, éttermek konyhái és esetleg fokozott sterilitást igénylő helyek.

higien01.jpg

Ebből nem készítenek formabontó kivitelezéseket, mivel vannak előírások és szabványok aminek meg kell felelni.

További infó.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vgfotthon.blog.hu/api/trackback/id/tr747402438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása