Facebook oldaldoboz

KOMMENTSAROK

2014.06.04. 11:07

10 kiegészítő a tengerész fürdőszobához

A jó fürdőszoba lelke a megfelelő szerelvények, szakértelemmel elvégzett bekötés és a tökéletes levegőztetés. De a legkenderszívűbb vízvezetékszerelő is egyetérthet, hogy ilyen-olyan fölösleges dolgot hozzáadva a tökéletes fürdő még tökéletesebb lehet. Mi kell egy tökéletes tengerész fürdőszobához?

tengeresz.jpg

1. Horgonyos törölköző

horgonyostorcsi.jpg

A horognyos törölköző egyből tájékoztatja a kedves fürdőzőt, hogy hányadán is állunk: tengerre magyar!

2. Horgonyos szappantartó

szappantarto.jpg

A szappant felemelve egy horgonyt látunk, egyből eszünkbe jut, hogy elvesztettük az Adriát, majd eszünkbe jut, hogy idén oda kéne menni nyaralni, és máris jobb kedvünk támad.

3. Kabinablak-tükör

kabinablak.jpg

Fogmosás közben jobb, ha nem nézzük sokat, hogyan csurog ki a fogkrém a szánkból, és folyik le a fogkeve nyelén, ezért is praktikus lehet egy hajóablak-tükör: kicsi.

4. Gyékény szennyeskosár

gyekenykosar.jpg

A gyékény szennyeskosár hamar felszívja a padlóról a vizet, ezért ha nem tetszene, hamar találunk ürügyet, miért cseréljük ki.

5. Horgonyos kilépő

kilepo.jpg

Ha a tengerre gondolunk, mi jut eszünkbe először? Nem szabadulunk a horgonytól, ha elmulasztottuk a horgonyos törölközőt, vagy nincs horgonyos szappantartónk, még mindig lehet horgonyos kilépőnk.

6. Horgony

horgony.jpg

Ha a kilépőt is valami fantáziátlan snassz vacakkal oldjuk meg, vegyünk legalább egy horgonyt csak úgy. Gyerekek fürdetésekor is jól jöhet, mikor ki kell mennünk felvenni a telefont: ezzel rögzíthetjük őket a kádban.

7. Uszadékfa-tükör

uszadekfa.jpg

Ha mindenáron ragaszkodunk egy olyan tükörhöz, amiben rendesen látszódunk, válasszunk uszadékfa-keretes tükröt, mert egyből szebbnek látjuk magunkat, ha száraz kórók keretezik bájos arcunkat.

8. Polipos faltapasz

akrill.jpg

Nem kell mindenáron csempézni plafonig a falat, akrill faltapaszzal jópofa dekorációk közül lehet választani, és mivel a cápa-minta túl ijesztő lenne, napjainkat pedig jól szimbolizálja a mindenre rátelepedő polip, miért ne ragasztanánk polipot a falra?

9. Halas zuhanyfüggöny

halasfuggony.jpg

A zuhanyfüggöny könnyen bepenészedik, ezért olyat kell választani, amin eleve részletgazdag minta van, így az idő előrehaladtával csak még elevenebbnek fog hatni a függöny.

10. Fém-sellő

sello.jpg

Ha valami, akkor a fém sellő az, ami kell egy tökéletes tengerész fürdőszobához.

szerző: szaki0szan        

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vgfotthon.blog.hu/api/trackback/id/tr36262435

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása