Facebook oldaldoboz

KOMMENTSAROK

2014.09.17. 08:38

Philips OneSpace mennyezeti világítás

Ha unod már az átlagos formákat, a szobába nem illő lámpatesteket, vagy az irodádba vannak kivilágítatlan, sötét helyek? Akkor pont neked készült a Philips által gyártott OneSpace mennyezeti világítás.
plafonlampa1.jpg

A Philips nemrégiben bemutatta a OneSpace mennyezeti világítását. Ez alapvetően egy olyan világító test, amely a helyiség mennyezetén helyezkedik el és működési hatékonysága miatt minden más lámpatest haszontalanná válhat. A cég szerint a termék fejlesztése közben az egyik fő cél az volt, hogy létrehozzanak egy dizájn elemet, ami megoldást nyújt a világításra is. A OneSpace-nek nincs szüksége kiegészítőkre vagy ide-oda rakosgatásra, ténylegesen az épület részét képezik.

A mennyezeti világítás alapvetően egy tábla, amely LED-ekkel van felszerelve. Mennyezetünket több táblával is felszerelhetjük, de akár az egész plafont is befedheti. A OneSpace tükröződés-mentes fehér fényt biztosít, ami szinte megegyezik a természetes fénnyel.  Egyenletes fényelosztást ad, mely jó szolgálatot tehet irodákban vagy hasonló vibrálás-mentes fényt igénylő közegekben. Nehéz volna tagadni, hogy egy irodai helyiségben igen nagy hatást keltene már maga a látványa is.

plafonlampa2.jpg

Színhőmérséklete 4000 Kelvin(K), amely jóval magasabb más higany vagy nátrium égőnél. A cég gyárt még emellett 3000K és 5000K színhőmérsékletű változatában is. A termékhez még egy fényerő szabályzó is párosul, amellyel kedvünkre beállíthatjuk az éppen kívánt fényerőt.

A Philips az irodák mellett még autószalonokba, kereskedelmi üzletekbe, repülőtéri helyiségekbe, szállodákba illetve konferencia termekbe is szánja termékét. Az épület hangulatától függően a fény fajtáját is lehet állítani a kapcsolónak köszönhetően. 

szerző: VGF Otthon     Címkék: tech világítás   

Szólj hozzá! · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://vgfotthon.blog.hu/api/trackback/id/tr866705213

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Philips OneSpace mennyezeti világítás 2014.09.17. 08:38:21

Ha unod már az átlagos formákat, a szobába nem illő lámpatesteket, vagy az irodádba vannak kivilágítatlan, sötét helyek? Akkor pont neked készült a Philips által gyártott OneSpace mennyezeti világítást. A Philips nemrégiben bemutatta a OneSpace menn...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása