Facebook oldaldoboz

KOMMENTSAROK

2014.06.07. 07:54

Luxus csaptelepek

Ha tele vagy pénzzel, könnyen megeshet veled, hogy gyémántberakásos ruhákra szórod el a pénzed, vagy arannyal bevont autót vásárolsz. Az arany autó nem jobb, a gyémántruha nem szebb, miért nem veszel drága csaptelepeket? Egy átlagos vízcsap már ötezer forintért a tiéd lehet, egy jobbat már 15-ért kapsz, ha a pórnép közé sorolod magad. De nem azért lettél gazdag, mert nem tudod, mi a jó. Ez a jó:

luxuscsap.jpg

5. Grandera egykaros mosdócsap - 75.000 Ft

grohe Eurostyle.jpg

Gyorsszerelő rendszere szólhat mellette érvként, illetve aki szereti, ha a sugárszabályozó nem perlátor, hanem gyöngyöztető, az kénytelen lesz ebben a termékben gondolkodni. Nagyon zavaró, hogy nincs benne forrázásgátló, hiszen 24.000 forintos kistestvérében viszont van.

4. Kludi MX XXL - 75.940 Ft

KLUDI  MX XXL.JPEG
Ez a 2,48 kilós megoldás egy dolgot tud, amit a versenytársak biztosan nem: 60 mm-ről 160 mm-re emelhető meg a csaptest egy mozdulattal. Természetesen hozza azt, amit akár egy 12.000 forintos csap is tud: forrázásgátló, hőfokkorlátozó, 5 év jótállás és sok más. A kar anyaga természetesen öntvény, a sugárszabályozó pedig a Kludi saját fejlesztésű perlátora.

3. Hansaloft - 121.800 Ft

hansal.jpg
Egykaros mosdócsaptelep kategóriában ez a legdrágább, ennél csak a zuhanycsapok drágábbak. Speciális képessége (a dizájnon túl), hogy a kezelőkar alatti vízkövesedést kiküszöböli a speciális struktúrája. Az sem mellékes, hogy az ivóvízzel érintkező részek nikkelmentesek. A fémbevitelről tehát más módon kell gondoskodnunk, és gyanúra adhat okot, hogy erre is csak 5 év jótállás van.

2. Grandera zuhanycsap - 200.000 Ft

Grandera.jpg
Ez a falba, vagy kádperemre építhető telep igen okos fajta: automatikusan felismeri, hogy a zuhanyrózsát, vagy a csapot szeretnénk használni, nem kell kézzel váltogatni a csap és a rózsa között. Igaz, 18 ezerért már kapunk olyan csapot, ami szintén képes erre, de ez tud valami olyat, amit a többi nem: vízkőeltávolító rendszerrel van ellátva.

1. Kludi Amba

KLUDI_AMBA elég a teteje.JPEG
A szabadon álló kádakhoz ideális - ősrégi telefonra emlékeztető - Amba igazán drága darab: 335.850 forint, plusz 68.170 forint a hozzá tartozó burkolat alatti egység. Nem mintha szempont lenne, de kész szerencse, hogy az alkatrészei egyenként is vásárolhatók, ennek majd a vízvezetékszerelő fog örülni, hiba esetén. A gégecső az egészben a legjobb: csavarodásmentes, és ezüst ötvözetből van.

szerző: szaki0szan     Címkék: víz   

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vgfotthon.blog.hu/api/trackback/id/tr956282758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása