Facebook oldaldoboz

KOMMENTSAROK

2015.04.13. 15:06

Panelban is lehet zöld

A SmartGreenHouse startup cég által fejlesztett klímaszabályzó jóval többet tud, mint az elsőre gondolnánk. Az eszköz tökéletes környezetet teremt növényeink számára a hőmérséklet, fény és a talaj víztartalmának szabályozásával.

smartgreenhouse_00.jpg

A helyes beállításokat egy alkalmazás segítségével végezhetjük Androidon és iOS-en egyaránt. Itt be lehet állítani a növény fényigényét, a locsolás mennyiségét, sőt a kényesebb növényeknek a levegő páratartalmán is tudunk módosítani. Az érzékelőt elhelyezhetjük a klímaberendezésen belül, de egy sima virágcseréphez is rögzíthetjük, ha csak az öntözés mennyiségét akarjuk szabályozni. 

smartgreenhouse_15.jpg

A klímaberendezés hálózati csatlakozója alkalmazkodik az amerikai és néhány európai szabványhoz. A növények locsolása egy 20 literes tartályból törtnéik, mely a klímaszabályzó alá van rögzítve.

smartgreenhouse_12.jpg

Az energiatakarékos LED világítás és a sötétített ablaküveg segít a növények növekedéséhez szükséges fény megteremtésében.

 A termék jövője kérdéses. Több hasonló ötlettel álltak már elő különböző cégek, de befuttatni egyiket sem sikerült igazán. Ez lesz majd a szabályt erősítő kivétel?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vgfotthon.blog.hu/api/trackback/id/tr397364698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása