Facebook oldaldoboz

KOMMENTSAROK

2014.06.27. 14:01

Számlakarcsúsító módszerek toplistája No. 1.

Közkívánatra márciustól folytatjuk sikeres videó sorozatunkat, amelyben utánajárunk melyek a jogosan kedvelt számlacsökkentő eljárások, de műsoridőt fogunk szentelni a téma fekete bárányainak is, mint a gázórabuhera és a - pár hónapig hype-expresszen robogó - „virágcserép-fűtés”. A téma fontossága és a félreértések eloszlatása végett, szembefordulva szokásainkkal, az első részeket a méltán legközkedveltebb módszereknek szenteljük. A szerkesztőségünknek leggyakrabban feltett végfelhasználói kérdéseket szerelők, szakértők, gyártók és szakkereskedések segítségével válaszoljuk meg. 

 

 

Előző videónkat majdnem 90 000-en néztétek meg. Lélekmelengető a magas nézettség, de leveleitek és hozzászólásaitok segítették legtöbbet munkánkat. Mivel mindannyiótoknak nincs kapacitásunk válaszolni, ezúton köszönjük segítségetek.

Feltöltöttük leveleitekből szerkesztett új videó sorozatunk első részét. Kérésetekre utánajárunk melyek a jogosan kedvelt számlacsökkentő eljárások, de górcső alá vesszük a téma fekete bárányait is, mint a gázórabuhera és a – pár hónapig hype-expresszen robogó – „virágcserép-fűtés”. A téma fontossága miatt, - szembefordulva szokásainkkal -, sorozatunkat nem a bulvármódszerekkel kezdjük. Első részeinkben azokat a technikákat mutatjuk be amelyek mind anyagi, mind biztonsági szempontból méltán foglalnak el dobogós helyet a fűtéskorszerűsítés hazai palettáján 2014-ben. Videónk két nyelven tekinthető meg. 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vgfotthon.blog.hu/api/trackback/id/tr236433623

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása