Facebook oldaldoboz

KOMMENTSAROK

2015.03.26. 15:25

LED világítás a konyhában

Egy olasz cég, a Bulbo kifejlesztett egy különleges LED világítást, amely a lehető legideálisabb fényt biztosítja a növények számára.

belteri_konyhakert1.jpg

A Bulbo sokak számára furcsán, sőt ismeretlenül csenghet. Ez nem is csoda, hiszen egy fiatalokból álló startup cégről beszélünk, akik az első ötletükkel be akarnak törni a piacra. Az elképzelés remek. Csináljunk napfényt egy beltéri kertnek.

belteri_konyhakert2.jpg

A LED fényszórók azt a sugárzási frekvenciát produkálják, ami hozzásegíti a növényeket a gyorsabb növekedéshez. Nappali és esti üzemmód is van benne, ami ha kérjük, automatikusan váltakozik napszaknak megfelelően. Az ideális fényviszonyok: 14 óra nappali fény és 10 óra gyengébb éjszakai megvilágítás.

belteri_konyhakert3.jpg

A készítők állítása szerint ez a megoldás tökéletes minden fűszernövény termesztéséhez, hiszen elég fényt és meleget biztosít a növények számára, nekünk egyedül a locsolásról kell gondoskodni.

belteri_konyhakert4.jpg

Az olasz cég azt állítja, hogy ők az úttörői a jövő konyha megépítésében. Azt sajnos nem tudni ennek mennyi valóság alapja van, de úgy gondolom, hogy többen figyelemmel fogjuk kísérni a Bulbo jövőbeli terveit és eszközeit.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://vgfotthon.blog.hu/api/trackback/id/tr117306948

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Today05 2015.03.27. 13:50:46

nemtudom, hogy pontosan miben újítottak ekkorát a srácok, de a teljes spektrumú világítást már elég régóta használják "haszonnövények" termesztésében, pl cannabis, és igen, mióta van led, kb azóta használják azt is, mert úgy nem kell sok sok sok kilowattot elfűteni világítással fölöslegesen. amúgy tökjó, csak az egyediség, vagy úttörőség nem annyira fekszik
süti beállítások módosítása