Facebook oldaldoboz

KOMMENTSAROK

2015.05.06. 10:01

Lubickolj luxusban – 4 inspiráló fürdőszoba

Talán a fürdőszoba az egyedüli helyiség, ahova elvonulhat az ember, kikapcsolódhat és átgondolhatja a mindennapi eseményeket. A fürdőszobánkat még kellemesebbé tehetjük, ha egy kicsit újragondoljuk kivitelezési lehetőségeit. A falak színe vagy épp a mosdók, csaptelepek formája és stílusának kiválasztása csak az egyik része a dolognak, a másik részét a kreativitás és (sajnos) a pénz adja.

luxus-furdoszoba01.jpg

A modern anyagokból készült kádak és zuhanycsapok szinte mindig jó választás. Akiket viszont nem kötnek térbeli korlátok, azoknak mindenképpen érdemes átgondolni egy zuhany telepítése (ha eddig nem volt), mely növelheti szabadságérzetünket. Ez továbbgondolva, sokan arra esküdnek, hogy ha tehetjük, ne kifejezetten a sarokba telepítsük zuhanykabinunkat. Sokat dobhad a fürdési szokásaink minőségén.

luxus-furdoszoba-02.jpg

Ha elköteleztük magunkat a fürdőkád mellet, érdemes átgondolni annak kivilágítását. Egy jól választott LED lámpa hozzá egy jól megválasztott szín azt az illúziót keltheti, hogy a kád be van építve. A hangulatot és a stressz levezetését még gyertyák és egy pohár bor is tudja növelni.

luxus-furdoszoba-03.jpg

Az utolsó kép a legötletesebb (de a legdrágább) kivitelezés. A fürdőkád egy medencébe lett telepítve, míg a kilátás az óceán vizére nyílik, így adva egy olyan hatást, mintha az óceánban fürdenénk. Nem minden napi élmény lehet.

luxus-furdoszoba-04.jpg

Sajnos Magyarországon nagyon keveseknek adatik meg hogy a fentiekben bemutatott kivitelezésekhez hasonló stílusban élvezze a munka során felgyülemlett feszültség levezetését. Hogy most az idő hiánya vagy a kereset gátolja az embereket majdnem mindegy.

Fotók: Pinterest

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://vgfotthon.blog.hu/api/trackback/id/tr17434064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

RobertThorn_ 2015.05.07. 16:24:15

Az utolsó koncepciónál hogyha a fürdőkádat egy kicsivel nagyobbra tervezzük, akkor pont beleférhetne egy fürdődézsa is, amibe ha egy nagyobb lavórt teszünk és abban fürdünk meg, akkor még inkább olyan hatása lesz, mintha az amúgy 100 méterre lévő óceánban pancsikálnánk, nem?... :PP
süti beállítások módosítása