Facebook oldaldoboz

KOMMENTSAROK

2015.05.07. 15:03

Érintőképernyős csaptelep a gazdagok új játékszere

A fürdőszobába is bejut korunk technológiai fejlődése. Ez érezhető és tapasztalható, melynek köszönhetően egyre több és kifinomultabb integrációs funkciót kaphatunk fürdőszobai berendezéseinktől.

02_13.jpg

A képen látható csaptelep egy kicsit olyan, mint a nem is olyan régen használt csúsztathatós telefonok, csak itt az ujjunkkal nem kell csúsztatni felfelé a képernyőt, hanem elég megérinteni az erre kitalált érzékelőt. Ez a funkció leginkább akkor hasznos ha a kezünk nagyon koszos és nem akarjuk az egész fogantyút összemocskolni vagy ha nagyon sürget minket az idő.

01_15.jpg

Az érintőképernyőn természetesen a víz pontos hőmérsékletét is szabályozni lehet.

03_13.jpg

A berendezést a megalkotó kínai Zeyu Zeng a 2014-es Bathroom Innovation Award-ra is benevezte, mely egészen a döntőig menetelt, ám a győzelmet nem tudta elhozni.

Az elbukott döntőnek köszönhető-e vagy sem, de az érintőképernyős csapot egyenlőre még nem sikerült tömeggyártásra juttatni, de néhány nagyobb cég komolyabban érdeklődik a készülék után.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://vgfotthon.blog.hu/api/trackback/id/tr877439500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

horex · http://horex.uw.hu/ 2015.07.24. 14:59:14

A dizájn nem rossz , de "semmi új" nincs benne azon kívül
Hőszabályzós és közelítés érzékelős csap is van, csak összeépítve nem láttam idáig
süti beállítások módosítása