Facebook oldaldoboz

KOMMENTSAROK

2014.09.24. 09:05

Okos sütő? Szép volt Samsung!

Érezted már úgy, hogy jelenlegi sütőd nem tudja azt, amit akarsz? Vagy, hogy többet vársz el tőle, mint amire képes? A Samsung felajánl neked egy olyan berendezést, ami garantáltan mindent tud, amire csak egy sütő képes lehet, neked pusztán csak azt a 3000$-t (kb. 720 000Ft) kell megfizetned, amennyiért vesztegetik. A Chef Collection szériában a Range nevet kapta a készülék, eredetileg pedig Slide-In Gas Range, mely a Samsung által nagyon nyomott okos-konyha egyik meghatározó alakja. De miért is kerül ennyibe?

01.jpg

Mostanáig kellett várnunk arra, hogy a Samsung kiadja a Slide Range szériájának gázzal működő fajtáját. Az elektromos már korábban kijött és most pedig megismerhetjük a testvérét is.

Dizánj és tudás

Az első dolog, amit észrevehetünk rögtön a rápillantást követően, hogy egy elegáns ezüst színezést kapott rozsdamentes acélból. Az tény, hogy a Range-nek elegáns megjelenése és modern külalakja van. Nem rontja a látványt a rózsák felett elhelyezkedő vastag és erős rácsozás, sőt még a grill főzőlap is kifejezetten jól mutat rajta. 

02.jpg

A grillezésre szolgáló lap igen meghatározó és hasznos jellemzője a Range készüléknek. Az egyik oldala lapos, ahol palacsintát, rákot, sonkát lehet készíteni. Ha pedig például kolbászt, hamburgerhúst vagy éppen zöldséget szeretnél grillezni, akkor pusztán csak annyi a dolgod, hogy megfordítod a lapot és már neki is állhatsz szeretett ételed elkészítésének. A Samsung büszkén dicsekszik a sütőn lévő perzselőről is, amely 18000BTU (kb. 5275 W) erővel dolgozik. Ajándékba kap egy Wok gyűrű állványt is a vásárló, amely a Samsung szerint egy éttermi fogyasztást is elbírna, és ki tudná maradéktalanul szolgálni.

Ha szemből nézzük a készüléket, akkor feltűnhet, hogy hat gomb van rajta, miközben öt rózsát találhatunk a sütőlapon. A hatodikkal az alapvető funkciókat tudjuk állítani még a kemence beállítást is. A kijelző panel természetesen, lassan elvárt módon érintő kijelzőt kapott. Itt visszajelzést kapunk a sütő éppen aktuális folyamatáról. Az érintőkijelzőn válogathatunk a kiegészítő lehetőségek között.

03.jpg

Ha mind ez nem volt elég, akkor ismerjük meg az előző szériában már megismert FlexDuo fejlesztést. Ez azt jelenti, hogy a sütőben két eltérő kamrában két különböző hőmérsékleten tudunk sütni. Akár teljesen eltérő ételeket is készíthetünk, nem befolyásolják egymás elkészítési idejét illetve minőségét.

Kitekintés

Afelől nincs kétségem, hogy a Chef Collection szériában megérdemli a betöltött szerepét. Elegáns megjelenése és mindenki igényeit kielégítő funkciója nem hagy senkiben tátongó űrt. Nekem mégis lenne egy kérdésem lenne. Megér ennyit? 

 

szerző: VGF Otthon        

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://vgfotthon.blog.hu/api/trackback/id/tr246724181

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Netuddki. 2014.09.25. 09:00:45

Értem én, de mitől okos? Egyedül ez nem derült ki. Az kevés, hogy van az elején egy érintőképernő...

randomuser1 2014.09.25. 10:37:19

tévével szinkronizálható vifin?
Látni akarom 64 colon ahogy sül az a husi!
süti beállítások módosítása